menü, kosár ⇓

Jogi nyilatkozat

Adatkezelés, adatvédelem

A webáruházban a rendeléshez szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).

Az adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk,
kivéve a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat a csomagküldő szolgálatnak. Munkatársaink és a csomagküldő szolgáltató titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

 

SJC.hu:
A honlapon található információk célja, hogy tájékoztatást nyújtsanak a Jézus Szíve Társasága életéről, intézményeiről, azok programjairól, és a Társasághoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó hírekről, eseményekről. Honlapunk a lehetőségeihez mérten a lehető legtöbb információt szeretné megosztani az olvasókkal, abban az esetben is, ha a külső forrásból származó írások tartalmával nem teljes mértékben ért egyet. A Jézus Szíve Társasága hírei rovatban szemlézett írások, linkelt oldalak  nem szükségszerűen a Jézus Szíve Társasága hivatalos álláspontját tükrözik.

A weboldalon megjelenő anyagoknál forrásmegjelölést alkalmazunk, a saját szöveges és egyéb tartalmakra vonatkozóan minden jogot fenntartunk.

SJC

Projekt: Gerardus – Szente Balázs